Overvej, om Frokost+ skal stå for catering i Aarhus til dit firma

Frokost+

Frokost+ er en interessant leverandør af catering i Aarhus. De specialiserer sig nemlig ikke i private events, men derimod til firmaer og i hverdagen. Frokostordninger stiger i popularitet, og Østjylland er ingen undtagelse. Vælg både portionsanretning og buffet fra www.frokostplus.dk, og få punktlig levering til firmaets dør.

Catering i Aarhus fra frokostplus.dk

Der skal selvfølgelig være noget sundt, der smager. Det er nemt med catering i Aarhus til frokosttid, hvis man altså vælger Frokost+. Men inden du trykker på ”bestil”, så kan det være, at du vil se nogle eksempler? Du kan få et godt indtryk af, hvad en frokostordning fra frokostplus.dk består af. Hos Frokost+ har de nedskrevet nogle eksempler. På den ene dag kunne det være oksekødsstrimler med løg, peberfrugt og champignon som varm ret, imens den næste dag står den på tarteletter med høns og asparges. Så følger der også noget tilbehør med som f.eks. bagt kartoffelmos, og der vil være en forret, der kunne være rejecocktail. Ofte vil der være noget, som er ekstra sundt, og så vil man også have mulighed for smør-selv-brød med forskelligt pålæg. Tænderne løber allerede i vand, inden klokken har ramt frokosttid. Man kommer hurtigt til at glæde sig til deres catering som virksomhed i Aarhus. Bemærk dog også, at der kan leveres til Randers, Malling og Mårslet samt andre områder og byer i Østjylland.

Portionsanretning med overraskelser og masser af smag

En af mulighederne er frokostbuffet, og en anden er portionsanretning. Frokost+ tilbyder rigtig lækker portionsanretning, som kan tilpasses. Der hersker selvfølgelig forskelle både med faciliteter og ønsker blandt de forskellige virksomheder. Derfor giver Frokost+ flere muligheder, så hvert firma kan få den rette løsning. Portionsanretning er en fin mulighed til dem, som måske ikke har et stort pauserum med bord. Så vil det evt. være muligt at tage den portionsanrettede frokost med på kontorpladsen eller udenfor her på de varme dage, hvor det er skønt at nyde sommervejret i pauserne på arbejdet.