Køb din gryde eller stegepande fra mærket Gastrolux

Gastrolux

En stegepande fra Gastrolux er et kvalitetsredskab, du kan have glæde af aften efter aften under madlavningen. Samme firma har også produceret en lang række af gryder og andet udstyr, du kan finde informationer om på gastrolux.dk.

Stegepande med aftageligt eller fastmonteret skaft

Hos Gastrolux kan du både vælge en stegepande med fastmonteret skaft eller aftageligt skaft. Deres skafter kan tåle op til 260 graders celsius. Derfor kan man sagtens færdigstege bøffen eller lignende i ovnen under denne temperatur. Gastrolux har omkring 60 års erfaringer, der medfører et højere håndværksmæssigt niveau. En af de primære grunde til at vælge stegepander fra Gastrolux er deres unikke non-stick belægning. Denne gør det muligt at benytte deres stegepande uden at tilføre fedtstof. Derfor er en stegepande fra Gastrolux et solidt valg, hvis man ønsker et redskab til at tilberede mad uden fedt, om det er grundet diæt eller andre årsager.

Bestil en stor eller lille gryde på gastrolux.dk

Den rette gryde kan også findes på gastrolux.dk. Den samme fantastiske overflade, der har vundet Gastrolux priser, er også benyttet på disse. En Gastrolux gryde er naturligvis multifunktionel, og den kan benyttes til alt fra risengrød til suppe. Der er mindre grund til at bekymre sig om, at maden brænder sig fast. Du behøver heller ikke at rengøre den med det samme efter brug. Overfladen gør det alt i alt til en leg at koge med en gryde fra dette danske mærke. Håndtagene er skabt, så de kan modstå temperaturer op til 260 grader. Derfor kan den sagtens komme i ovnen, uden at du skal bekymre dig. Gastrolux har skabt flere modeller. Køb en gryde med et rumfang på 2,5 liter eller helt op til 8,5 liter.

Køb seriøst udstyr til køkkenet produceret af Gastrolux. Om end du ønsker en ny gryde eller stegepande, er denne danske fabrikant et stærkt valg. På gastrolux.dk kan du læse mere om udstyret, der især er kendt for belægningen, der gør det muligt at tilberede mad uden brug af fedt.