JEMA LIFT tilbyder arbejdsplatforme og smarte løfteborde til intern logistik

JEMA LIFT

Hos JEMA LIFT kan du finde forskellige smarte løfteborde til intern logistik, og hvis du skal bruge en arbejdsplatform, som kan hæves og sænkes, så er det også her du skal læse med.

Arbejdsplatform

JEMA LIFT er eksperter i løfteborde, handicaplifte og godselevatorer og har leveret super effektive og stærke løsninger til mange forskellige danske og udenlandske virksomheder igennem 40 år. De er internationalt kendte for deres holdbare og robuste løsninger, samt deres kreative design, som kan tilpasses kundens behov, og det er netop det, der har givet dem den store internationale anerkendelse. De laver bl.a. forskellige arbejdsplatforme som kan hæves og sænkes, og deres super smarte løsninger tilbydes til både store og små virksomheder. En arbejdsplatform kan være til mange forskellige formå, og de har bl.a. leveret til boreplatforme, hvor en helikopter skal kunne repareres direkte på platformen. Der kan bestilles en arbejdsplatform, som kan hæves til 14 meters højde, og andre kan hæves 0,4 meter, og det er alt efter kundens behov. Der er mange forskellige løsningsmuligheder, og ingen tvivl om du kan finde den helt perfekte model til dine arbejdsopgaver i det daglige arbejde. 

Løfteborde til intern logistik

JEMA LIFT laver også løfteborde til intern logistik, og disse kan være enormt smarte og kan bruges til at løfte varer imellem forskellige niveauer eller til at løfte paller rundt på lageret. Der er mange forskellige muligheder med deres stærke løfteborde, som kan produceres med en løftehøjde på op til 14 meter. Der er forskellige modeller, og også forskellige meget lave løfteborde til intern logistik, som kan bruges til anderledes opgaver og forskellige formål. De hydrauliske stempler er super stærke og der er løfteborde til intern logistik som kan løfte op til 10 tons, og kan altså bruges til at løfte biler op til reparationer af undervognen. Der er mange forskellige muligheder, og du kan helt sikkert finde det, jeres virksomhed skal bruge i butikken med den helt rette styrke og størrelse til jeres behov. Og hvis ikke, så laver de jo også specialløsninger og kan helt sikkert lave den perfekte løsning til din virksomhed.