HIKE tilbyder hundemad til ethvert behov såsom kornfri hundemad og vådfoder til hunde

HIKE

HIKE har lige nu et af de bedste online udvalg af hundefoder man finder herhjemme. Ikke nok med at kvaliteten er helt i top, men der er samtidig mange forskellige typer hundemad man kan vælge imellem, og derfor er der helt sikkert også en type der passer perfekt til din hund. Lige nu finder du blandt andet kategorier med kornfri hundemad og vådfoder til hunde, hvor begge byder på hundemad i den sædvanlige høje kvalitet, som man helt naturligt forventer at producenten.

Kornfri hundemad

Når kvalitets bevidste danske hundeejere skal købe hundefoder hjem til deres hund, sker det oftere og oftere at valget falder på kornfri hundemad, fremfor traditionelt hundemad nede fra supermarkedet. Det viser sig nemlig, at hunde ude i naturen ikke så overraskende spiser meget lidt korn. Derfor giver det heller ikke så meget mening at proppe hundemad med korn, som det hidtil ofte har været tilfældet. Og netop her er hvor HIKE med deres kornfri hundemad kommer ind i billedet. Deres kornfri hundemad er nemlig fyldt med naturlige og gode ingredienser, som kød, indvolde og planter. Udover at være sundere for hundens fordøjelse, helbred og immunforsvar, er kornfri hundemad også en sikker genvej til at få hunde til at blive ekstra glade, når det er spisetid.

Vådfoder til hunde

Udover kornfri hundemad finder du blandt andet også vådfoder til hunde som en del af kataloget hos HIKE. Her er der tale om naturligt velsmagende foder (hvis man er hund i hvert fald), hvor der hverken er tilsat aromaer, farvestoffer eller smagsstoffer. Alt vådfoder til hunde du finder på siden er tværtimod helt naturlige produkter, præcist lige som det gælder ovre i kategorien med kornfri hundemad. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende kornfri hundemad eller vådfoder til hunde, kan du altid kontakte kundeservice og få en uforpligtende snak på siden.