GrusDirekte.dk står for afhentning af bigbags og container til asbestholdigt affald

GrusDirekte.dk

Du kan altid være sikker på, at GrusDirekte.dk kan tilbyde de bedste løsninger, når du skal af med affald fra byggeprojekter, havearbejde eller andet, der kræver speciel afskafning. Foruden levering vil de også sørge for afhentning af bigbags og container til asbestholdigt affald. Du kan leje forskellige container og bigbags til affald, alt efter hvad du skal af med.

Afhentning af bigbags indover hæk

Uanset om du har et projekt i haven eller ombygning af køkken, vil der være behov for afhentning af bigbags når de er fyldte. GrusDirekte.dk udlejer ikke bare bigbags til affald, de sørger også for levering og afhentning af dem igen. Det smarte ved bigbags, både når de leveres og afhentes, er at de let kan komme indover hække, så længe der ikke er mere end 6 meter fra vejen. Selvfølgelig er det vigtigt at der ved levering og afhentning af bigbags ikke er noget i vejen, som bl.a. grene og træer. De skal nemlig let kunne komme til, når de leverer og afhenter bigbags til affald. Det praktiske ved denne form for affaldshåndtering er helt sikkert, at du ikke selv skal afskaffe affaldet. Du fylder blot op og de kommer og afhenter bigbags, når du er færdig med den. Husk altid at leje en bigbag der matcher det affald, du skal af med. Lær mere hos GrusDirekte.dk.

Lej en container til asbestholdigt affald

Det samme gælder deres containere til affald. Du kan bl.a. leje en container til asbestholdigt affald hos GrusDirekte.dk. Det er specielt vigtigt, hvis du ved at du har asbestaffald, at du lejer en container til asbestholdigt affald. Noget affald, der kan indeholde asbest er tagplader af eternittage fra før 1984. Mellem 1984-1988 er der mulighed for at det kan indeholde asbest. Alt efter 1988 indeholder ikke asbest. Du kan også have brug for container til asbestholdigt affald, hvis du skal af med beklædningsplader, vægge og loft fra 1954-1980, støbegulv fra 1920-1980, vinyl fra 1930-1980 eller pudsaffald fra 1953-1980. Ved leje af container til asbestholdigt affald, må den indeholde alle former for bygge- og anlægsaffald som indeholder asbest. Du kan bestille en container til asbestholdigt affald i tre vægtstørrelser – 1 ton, 3 ton og 5 ton. Når du bestiller container til asbestholdigt affald vil prisen være inkluderet moms, levering, afhentning og 10 hverdages leje. Du får altså både en billig og en effektiv løsning.

GrusDirekte.dk har billige løsninger til affaldshåndtering, så du sparer en masse tid og besvær. De klarer desuden både store og små projekter for private og erhverv.