Frokostordning og konfirmationsbuffet hos den passionerede leverandør Madkonceptet

Madkonceptet

Få rigtig lækker konfirmationsbuffet, som konfirmand og gæster kommer til at blive henrykte over. Den er spækket med de bedste retter, som gammel såvel som ung falder pladask for! Madkonceptet tilbyder nemlig konfirmationsmad ud af huset i København. I hverdagen sørger de for frokostordning til virksomheder i KBH, der ønsker knivskarp kvalitet, hver eneste dag.

Deres frokostordning giver adgang til den lækreste frokostbuffet til firmaer i KBH

Når det er hverdag, så går det ikke stille for sig hos Madkonceptet. Deres frokostordning er elsket af mange, og den leveres både til nær og fjern i store dele af København. Det er en frokostordning, hvor alle kan være med – også veganere, allergikere og andre typer kostrestriktioner. I modsætning til andre steder så koster det ikke ekstra gebyrer at tilpasse sig de ansatte, som har begrænsninger til kosten! Det gælder også ved alternativer til svinekød og vegetarer. Der er et fundament i denne frokostordning, som også har indbygget variation. Så dagligt vil man få 1 varm ret, 1 salat med god fylde, 1 salat med fokus på det grønne og årstidens råvarer, velsmagende pålæg, hjemmebagt brød (lyst og mørkt), osteanretning om onsdagen og dessert om torsdagen. Hver ret er baseret på kvalitetsingredienser, der smager. Madkonceptet er fleksible også i forhold til ekstra fornøjelser. De kan nemlig tilbyde frisk frugt, kage, mælk osv. som tilkøb til frokostordningen.

Buffet til konfirmation med masser af spændende retter – madkonceptet.dk

Konfirmation er en af de, for mange danskere, meget vigtige begivenheder, som vi kun går igennem én gang i livet. Det kræver selvfølgelig også god mad, der er med til at understrege denne dag. De fleste, når de tænker tilbage på deres egen konfirmation, kan sikkert godt huske, hvad der blev serveret. Det betyder faktisk meget for dagens samlede indtryk. Madkonceptet sørger for god konfirmationsbuffet, som bliver elsket af alle, fordi den netop indeholder et vidt udvalg af kvalitetsretter. Der er livretter til forældre, onkler og selvfølgelig konfirmanden selv. Konfirmationsbuffeten i 2021 består f.eks. af grillet oksefilet, citrusstegt laks og majs wraps, men også mange andre retter, som du simpelthen bliver nødt til at læse mere om på madkonceptet.dk! Deres konfirmationsbuffet tilbydes selvfølgelig til hele KBH.