Firmafrokost fremstillet med dyb passion – godt gastronomisk håndværk

Frokost+

Med firmafrokost leveret til virksomhedens hoveddør er der noget at se frem til. Frokost+ tilbyder indbydende og velsmagende mad lige til frokosttid. Deres frokostordning i Århus og andre byer i Østjylland er et sundt valg – mere info på frokostplus.dk.

Frokost+ – firmafrokost ud af huset i Østjylland

Mange virksomheder i Danmark har opdaget fidusen ved at modtage mad midt på dagen. Der er efterhånden en del firmaer inden for catering, som tilbyder firmafrokost i forskellige egne af landet. I Århus og resten af Østjylland finder man Frokost+, der med mange år på bagen ved, hvordan man tilbereder god mad og servicerer kunderne. Mad er altafgørende for vores fysiske, men også mentale helbred. Et solidt og gastronomisk tiltalende måltid midt på dagen er en katalysator for velvære og produktivitet. Firmafrokost er også en måde at teambuilde på. Én ting er at arbejde sammen, men det giver noget ekstra for stemningen og båndet, hvis man også tilbringer tid sammen, hvor samtalen ikke falder på arbejdsopgaver. Når Frokost+ står i køkkenet, så hentes der inspiration fra de klassiske danske retter, men man finder ofte også retter uden for landets grænser. Det vigtigste element er variationen, og derfor får man altid noget forskelligt fra dag til dag med firmafrokost fra Frokost+.

Tilmeld denne frokostordning i Århus og omegn online på frokostplus.dk

Det er ikke kun i Århus, Jyllands mest befolkningsrige by, at Frokost+ opererer i. Deres frokostordning tilbydes også til diverse forstæder, hvor der fx kan nævnes Højbjerg, Viby, Egå og Risskov. Frokost+ kører også uden for kommunens grænser, hvor deres frokostordning tilbydes i Skanderborg, Horsens og også Randers, Sabro, Galten og andre byer. Den roste frokostordning fra Frokost+ er derfor ikke kun en mulighed for firmaer i Århus, men også resten af Østjylland. Maden leveres i ægte emballage, kokkene sætter hver dag hovedet i blød for at komme på spændende retter, og de bedste råvarer købes hjem. Der er en lang liste af gode grunde til at vælge Frokost+ til at levere frokostordning hver dag direkte til arbejdspladsen.

Bestil firmafrokost hos Frokost+. Denne frokostordning i Århus og omegn kan i den grad anbefales. Læs mere via frokostplus.dk.