Firma frokostordning og brunch buffet ud af huset

Madkonceptet

Flere og flere virksomheder tilmelder sig en firma frokostordning, hvilket er en positiv udvikling. Madkonceptet tilbyder deres service i København og omegn. Udover firmafrokost tilbydes også en velsammensat brunch buffet ud af huset samt andre løsninger inden for catering, du kan finde mere info om på madkonceptet.dk.

Madkonceptet tilbyder en efterspurgt firma frokostordning i København

Tilmeld en firma frokostordning hos Madkonceptet. Deres service indebærer levering ud til virksomhedens adresse samt fleksibilitet i forhold til personer med madrestriktioner som veganere eller religiøse restriktioner. Madkonceptet tilbyder deres firma frokostordning på Nordsjælland, hvor de dygtige kokke arbejder på højtryk i køkkenet for at forvandle de friske ingredienser til en gastronomisk oplevelse. En god firma frokostordning kan hurtigt blive det, som medarbejderne ser frem til i løbet af arbejdsdagen. Det er noget, der kan løfte tilfredsheden og moralen i virksomheden. Der er mange gode grunde til at tilmelde en firma frokostordning. Se også de andre muligheder inden for catering på madkonceptet.dk.

Vælg lækker brunch buffet ud af huset på www.madkonceptet.dk

På www.madkonceptet.dk er det også muligt at bestille brunch buffet ud af huset. Deres brunch buffet består af en masse lækre retter, du selv kan vælge af. På listen finder du bl.a. eksotisk frugtsalat, muffins med bær, spansk tortilla og grillet mørbrad med appelsinkompot. Kuvertprisen afhænger af, hvor mange forskellige små retter du vælger. Brunch er jo en sammentrækning af breakfast og lunch, og det er et måltid, man typisk nyder lidt før frokost eller omkring frokosttid. Det er et af de måltider, som ikke er traditionelt dansk, men som danskerne har taget til sig. En brunch buffet går nemlig an til mange typer af events, hvor der ønskes en afslappet madoplevelse. Madkonceptet tilbyder denne cateringservice ud af huset i København. Bestil brunch buffet ud af huset i hovedstaden hos Madkonceptet. På madkonceptet.dk finder du også info om deres firma frokostordning til virksomheder med adresse i København og omegn samt andre services inden for diner transportable.