Find et bredt udvalg af solfilm, sikkerhedsfilm og lignende produkter fra kvalitetsmærker på www.bnnnordic.dk

BBN Nordic er både autoriseret montør og forhandler af blandt andet vinduesfolie samt en lang række 3M industri produkter, og de kan med sikkerhed også levere det helt rette produkt til dig og din virksomhed. Man har nemlig sørget for at samle et bredt og velassorteret udvalg i alle kategorier, der henvender sig til både private og erhverv, og uanset om man overvejer at bestille vinduesfolie, 3M industri produkter eller andre produkter fra det brede og velassorterede katalog, kan man roligt regne med at gøre en god handel.

Autoriseret forhandler og montør af vinduesfolie

BBN Nordic er både autoriseret montør og forhandler af vinduesfolie fra kendte producenter som 3M, hvilket først og fremmest betyder at de har hundrede procent styr på hvad de laver. Det sikrer at man som kunde roligt kan regne med at gøre en god handel når man bestiller levering og montering af vinduesfolie og lignende produkter hos dem, og at man altid kan rette henvendelse, hvis man f.eks. er i tvivl om hvilken type vinduesfolie som egner sig bedst. Der er en række gode fordele at opnå ved at montere vinduesfolie på både private bygninger og erhvervsbygninger, og hos www.bbnnordic.dk kan man få glæde af dem alle.

Industri produkter fra det velkendte mærke 3M

Udover vinduesfolie, tæller kataloget hos BBN Nordic blandt andet også 3M industri produkter. Som tidligere nævnt er virksomheden både autoriseret forhandler og montør af 3M industri produkter og andre mærker som TESA og TRAX, og der er derfor virkelig mange gode produkter at vælge imellem. I afdelingen med 3M industri produkter kan du blandt andet finde tape, lim og klæbestoffer, sikkerhedsprodukter, rengøringsprodukter, slibeprodukter og reflekser. Alt sammen i den velkendte kvalitet man forventer af 3M industri produkter. Klik eventuelt selv forbi hjemmesiden, og få et kig på udvalget af 3M industri produkter.