Find alt lige fra fadølsanlæg til CO2 regulatorer hos tapshop.dk

tapshop.dk

Skal der være fest, så skal der være fadølsanlæg, sådan er det! Det ved de alt om hos firmaet tapshop.dk, hvor du kan finde alt indenfor diverse fadølsanlæg mm, der altid kommer til skarpe priser. Hos dem får du derudover gratis fragt, top kundeservice, og på deres hjemmeside, tapshop.dk, kan du finde forskellige hjælpevideoer. Så tag og kig ind forbi, hvis du skal være klar til den store fest.

Komplet fadølsanlæg

Hos tapshop.dk kan du få alt, hvad hjertet begærer, når det gælder komplet fadølsanlæg. De har nemlig alt indenfor denne kategori. Med et komplet fadølsanlæg fra dem, kan du være sikker på, at festen bliver et hit, og der ikke går kage i noget. For med deres komplet fadølsanlæg, får du nemlig kvalitet i topklasse, samt et udvalg af forskellige typer anlæg. Du kan bl.a. få et komplet fadølsanlæg med enten 1 eller 2 haner, og vælge, om du skal have med ellerunden luftkompressor. Med et komplet fadølsanlæg kan du servere op mod 30 liter i timen fra 1 hane, og et med 2 haner kan klare op til 50 liter i timen. Lyder et komplet fadølsanlæg fra tapshop.dk som noget for dig, så tag og kig ind forbi hjemmesiden allerede i dag.

CO2 regulator

Når man skal styre et fadølsanlæg, er det vigtigt at man har styr på, hvilken CO2 regulator man skal bruge. Der findes nemlig flere forskellige typer af CO2 regulatorer, og man kan nemt gå galt i byen, hvis man ikke vælger den rigtige. Når du køber varer hos taphop.dk kan du altid være sikker på at få den rigtige CO2 regulator med hjem, for de har om nogen styr på den slags. På deres hjemmeside kan du se deres flotte udvalg af forskellige CO2 regulator modeller, samt se deres videoguide, som hjælper med at vælge den rigtige CO2 regulator. Skulle du have spørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte tapshop.dk, der altid stå klar til at rådgive dig på bedst mulig vis.