Faldsikring og øjenværn – et massivt udvalg

Sikkerhedsgiganten

Sikkerhedsgiganten har inkluderet en masse varer i deres udvalg inden for faldsikring og øjenværn. Læs mere om de to overkategorier i denne artikel, eller se alle godterne på www.sikkerhedsgiganten.dk.

Faldsikring er et must for silo- og kranarbejde

Mange håndværk kræver, at man arbejder i højderne, og der er naturligvis nogle forholdsregler, man skal tage hensyn til. Det er her faldsikring kommer ind i spillet. Dette emne er bl.a. relevant, hvis man opererer kraner eller arbejder ved vindmøller, brønde og siloer. På sikkerhedsgiganten.dk kan du købe ankerslynger, ankerliner, faldblokke, brøndhejs m.m. Hos Sikkerhedsgiganten er der kun inkluderet kvalitetsmærker. Derfor kan du stole på den faldsikring, du køber online hos denne danske specialist. Du kan yderligere klikke dig til forankring, liftsæt, falddæmpere og karabinhager. At investere i faldsikring kan redde liv og forhindre alvorlige skader. Det er desuden lovpligtigt.

Køb øjenværn som sikkerhedsbriller og visirer hos Sikkerhedsgiganten

I nogle erhverv er der særligt behov for at beskytte øjnene. Det kan være grundet svejsning, eller fordi man arbejder med kemikalier. Uanset hvad du arbejder med, finder du sikkert og praktisk øjenværn til din situation på www.sikkerhedsgiganten.dk. Der sælges alt fra simple beskyttelsesbriller og helbriller til ansigtsskærme og svejseskærme. Beskyttelsesbriller dækker kun øjnene, men slutter ikke tæt til. De er oftest billigere end de andre løsninger. Kapselbriller dækker helt til og er ventilerende. Derfor beskytter de ikke mod gasser og lignende. Visirer dækker en stor del af ansigtet og beskytter mod støvpartikler, væsker og lignende. Det er vigtigt at sætte dig ind i dine omstændigheder, inden du køber øjenværn. Det er muligt at shoppe øjenværn i materialer som acetat, polycarbonat og lamineret glas – hver med sine fordele.

Når man arbejder med svejsning eller andre risikofyldte erhverv, hvor det er nødvendigt at beskytte øjnene, skal man ud og investere i øjenværn, men det er også vigtigt at kigge på andre omstændigheder på arbejdspladsen. Sikkerhedsgiganten forhandler også faldsikring via sikkerhedsgiganten.dk, der egner sig til arbejde i højderne – vindmøller, siloer, kraner osv.