Få leveret friske krabbekløer og røget fisk lige til døren

Friskfangetfisk

Elsker du som mange andre at spise fisk, men får du til gengæld ikke gjort det lige så meget, som du egentlig gerne ville, ganske simpelt fordi der ikke er nok steder at købe frisk fisk der hvor du bor? Så er Friskfangetfisk lige noget for dig. Her tilbyder man nemlig at levere alt lige fra krabbekløer og kulmule til alverdens forskellige typer røget fisk, direkte til din dør. På den måde er det gjort let at spise sund og lækker fisk et par gange om ugen. Læs mere i artiklen herunder.

Friske krabbekløer

Det gode udvalg er let at få øje på, hvis man besøger www.friskfangetfisk.dk for at købe velsmagende og frisk fisk online. Selvom navnet på butikken ikke er friskfanget skaldyr, er der godt nyt til alle os der elsker krabbekløer, muslinger, østers og jomfruøsters og rejer. Udover friskfangede fisk, så tilbyder butikken nemlig også at levere friske og lækre krabbekløer direkte til din dør. Helt som man forventet hvis man f.eks. har købt fisk hos Friskfangetfisk før, holder alle type skaldyr, både krabbekløer og resten af udvalget et højt niveau af kvalitet, og leveres sikkert og ordentligt.

Røget fisk

Frisk fisk er lækkert, ingen tvivl om det. Men røget fisk kan nu også noget. Derfor tilbyder Friskfangetfisk selvfølgelig også smagfulde oplevelser inden for røget fisk, og tilbyder blandt andet levering af røget laks, både koldrøget og varmrøget, røget makrelfilet, stenbider, rejer og sildefilet. Helt som man forventer fra forhandleren, leveres alle typer røget fisk og røget skaldyr under ordnede forhold, så der er minimal risiko for at madvarerne tager skade under transport; helt som det bør gøres.

Har du endnu ikke været forbi butikken og kigge deres herlige udvalg af bl.a. røget fisk og krabbekløer igennem, så kan du heldigvis sagtens nå det endnu.