Få foretaget en S/4HANA foranalyse eller få hjælp til at hente en indsigtsrapport i SAP

2BM

2BM kan ikke blot foretage en S/4HANA foranalyse for dig, de kan også hjælpe dig med, hvordan du og din virksomhed nemt og hurtigt kan hente en indsigtsrapport i SAP. Det danske IT-konsulenthus er nemlig en af landets helt tunge sværvægtere, når det drejer sig om den administrative software, som så mange virksomheder benytter sig af i dag.

S/4HANA foranalyse

En S/4HANA foranalyse er til virksomheder, der ønsker at have fingeren på pulsen og gøre deres forretning bedre. For siden SAP i 2014 offentliggjorde, at EPR-løsningen ville stoppe med at blive understøttet i 2025, er mange virksomheder begyndt at migrere til S/4HANA. Migrationen er naturligvis en større proces, og hvis du og din virksomhed vælger 2BM til at være jeres partner, vil I få en samarbejdspartner, der ikke blot har erfaringen og ekspertisen i orden, men også er en del af United VARs, som er verdens største SAP-forhandleralliance. Med andre ord, har det danske IT-konsulenthus et enormt globalt netværk, som det kan trække på – og det er altså uvurderligt. 2BM tilbyder altså en S/4HANA foranalyse, som vil danne grundlaget for, hvordan I bedst kan påbegynde migrationen, ligesom de dygtige konsulenter i deres dybdegående S/4HANA foranalyse også identificerer behov for tekniske og funktionelle ændringer i jeres virksomhed. Så hvorfor ikke vælge en S/4HANA foranalyse?

Indsigtsrapport i SAP

Med værktøjet 2BM Subject Access Report kan du og din virksomhed nemt og hurtigt håndtere anmodninger om indsigt i indsamlede personoplysninger. Det intuitive værktøj giver altså indsigtsrapporter i SAP. Som virksomhed er det enormt vigtigt, at I kan hente disse indsigtsrapporter i SAP, da kollegaer, kunder og partnere har ret til at få indsigt i den data, som din virksomhed har registreret. Alle virksomheder er underlagt persondataloven, og med 2BM Subject Access Report slipper I for at indhente dataene manuelt. I får altså mulighed for effektivt at få en indsigtsrapport i SAP.