Billig fragt ved DBA køb – Bestil en fragtmand

Fragtopgaver.dk

Det er nu billigere at bestille fragt over DBA. Book dig direkte ind på en fragtmand, og spar seriøse penge. Læs mere om Fragtopgaver.dk konceptet her.

Opnå billig fragt af køb på DBA hos Fragtopgaver.dk

Den Blå Avis har altid tusindvis af gode tilbud. Køb løs fra Den Blå Avis med god samvittighed, når du benytter Fragtopgaver.dk til de store leverancer. Du booker dig ind på eksisterende fragtruter, og derfor tilbyder vognmanden en bedre pris. Fragtopgaver.dk er derfor en formidlingsplatform, hvor kontakt imellem kunde og vognmand etableres. Start med at benytte www.fragtopgaver.dk, og få 4 uforpligtende tilbud. Der er en del penge at spare for mennesker, der tit benytter DBA. Læs mere om DBA fragt online, men denne service er ikke begrænset til denne brugtportal. Der er i forvejen penge at spare ved at købe brugt fra DBA, men nu er det så muligt at spare endnu mere med billig Den Blå Avis fragt.

Kom i kontakt med en fragtmand

Fragtopgaver.dk formidler kontakten med en fragtmand, som sørger for at bringe din ordre sikkert fra A til B. Med Fragtopgaver.dk har man mulighed for dør til dør levering. Der er næsten 300 fragtmænd i netværket, og det er vognmænd, der ofte kører på kryds og tværs af Danmark. Det betyder derfor, at du ikke kun kan bestille billig fragt på de kendte ruter som Århus til København og Odense til København, men også på mange mindre kendte ruter. Når du har sendt en forespørgsel ind, så kan fragtmanden sende dig et tilbud direkte, når han eller hun skal køre en relevant rute. Det er et smart koncept, der også er miljøvenligt. Når mere transporteres i samme vogn, så er det klart, der skal køres færre gang, og det er en bæredygtig gevinst for det danske samfund.

Læs mere om fragtmand netværket på www.fragtopgaver.dk, hvor der bl.a. tilbydes billig fragt ved DBA køb og andre typer handler som f.eks. Lauritz auktioner.