Betræk mod husstøvmideallergi og narkotests mod stofmisbrug – jepsenhealthcare.dk

Jepsen HealthCare

Klik ind på jepsenhealthcare.dk, og find et massivt udvalg af medicinsk udstyr og sundhedsfremmende beklædning. Der sælges både til privat og erhverv. Her i artiklen kan du læse om udvalget af tests til stofmisbrug samt betræk til støvallergi, der sælges hos Jepsen HealthCare.

Betræk til støvmideallergi fra leverandøren AllergyControl

Man kan have svært ved at ånde i et støvet lokale, hvis man er så uheldig at lide af støvallergi. AllergyControl har udviklet sengetøj, som er designet specifikt til formålet. Det betyder, at du kan købe betræk af materialer, der er venlige mod husstøvmideallergi. Det, som betrækkene fra AllergyControl gør, er at forhindre brugeren i at komme i kontakt med støvpartiklerne. Mange kunder mærker en markant forskel inden for en kort periode, når sengetøj til støvmideallergi benyttes. Jepsen HealthCare har inkluderet madrasbetræk og topmadrasbetræk i deres sortiment. Køb lækkert AllergyControl boksbetræk og artikler til pude og dyne mod støv allergi til konkurrencedygtige priser hos sundhedsspecialisten Jepsen HealthCare.

Alt i tests mod stofmisbrug til fagfolk og private hos Jepsen HealthCare

Er der behov for at teste for stofmisbrug? Det kan være i forbindelse med en bekendt, som har svært ved at modstå grebet, eller det kan være i arbejdssammenhæng. Jepsen HealthCare har gode narkotests, som giver et præcist og hurtigt svar på spørgsmålet, om der er indtaget narkotika. Stofmisbrug er stadig et problem i Danmark. Uanset grunden til at teste mod stofmisbrug, er det rart at have klarhed, uanset om svaret er positivt eller negativt. Her kan udvalget på www.jepsenhealthcare.dk være behjælpeligt. Jepsen HealthCare fører narkotests til private og til fagfolk, og du kan også vælge mellem spyttests til at teste for alkoholindtag. I denne kategori finder du både et udvalg til at teste stofmisbrug i psykiatrien, på hospitalet, arbejdspladsen og i privaten.

Der kan være behov for en narkotest, hvis man har mistanke. Find tests mod stofmisbrug, der er yderst pålidelige på jepsenhealthcare.dk. Derinde finder du også AllergyControl betræk, der beskytter mod støv allergi.