Gør din hverdag grønnere og køb madpakkeposer og engangsbestik hos Gågrøn

Gågrøn!

Gågrøn præsenterer disse dage et spændende og velassorteret udvalg af blandt andet madpakkeposer, engangsbestik, termoflasker, engangsservice, genanvendelige sugerør samt en masse andre produkter, som kan være med til at gøre din hverdag lidt grønnere. Butikkens udvalg er sat nydeligt og fint op, og det tager sjældent lang tid når man besøger siden, før man finder noget som har interesse. Læs mere om butikken og kataloget i artiklen herunder.

Madpakkeposer – Kan anvendes igen og fås i mange varianter

Den daglige madpakke er ét af de steder, hvor mange forbrugere vil kunne nedsætte deres daglige miljøaftryk. I stedet for at pakke madpakken ind i stanniol, som på ingen måde er godt for miljøet, kan man f.eks. anskaffe sig en madpakkepose som dem man finder hos www.gagron.dk. De kan anvendes igen og igen, og fås i mange fine varianter. Blandt andet kan man bruge de smarte Stasher Bags, der udover at være fremragende til at opbevare mad i når man er på farten, også kan tåle både almindelig ovn, mikrobølgeovn og fryser. Et godt eksempel på de mange smarte madpakkeposer og andre gode miljøvenlige produkter til opbevaring af mad som man finder hos Gågrøn lige nu. 

Køb engangsbestik der kan anvendes til små og store fester, madboder og festivaler

Udover ny madpakkepose, finder man også en række andre gode produkter i butikkens katalog for tiden. Bl.a. kan man købe ansvarligt produceret engangsbestik, der lige som madpakkeposen vil være et godt sted at slå ned, hvis man gerne vil være lidt mere miljøbevidst i hverdagen. Der findes en bred vifte af smart engangsbestik i kataloget lige nu, der vil kunne finde anvendelse til alt lige fra små og store private fester til madboder og på festivaler. Uanset hvad du skal bruge engangsbestik til, kan du trygt købe det hos Gågrøn, og have bedre samvittighed end hvis man købte engangsbestik.

Besøg hjemmesiden hvis disse eller lignende produkter har interesse, og gør en god handel.