Gode ideer belønnes med kapital

Søger du kapital til din virksomhed, så din virksomhed kan virkeliggøre dine ambitioner om vækst og øget konkurrenceevne, så er Denis Viet Jacobsen og investeringsselskabet Solix de helt rette at kontakte. Du finder kontaktoplysningerne til Denis Viet Jacobsen og Solix her www.solixgroup.com.

Solix hjælper med kapitalen

Solix er grundlagt af Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin med filosofien om at øge danske virksomheders konkurrenceevne og markedsposition. De arbejder ud fra grundprincippet om at gode resultater opnås bedst via realistiske ambitioner, tæt samarbejde og innovative løsninger. Hvis du går med ambitioner om at udnyttet din virksomheds potentialer, men mangler kapital og et større blik på hvilke markeder du kan indtage, så er Denis Viet Jacobsen og Solix de helt rette at få med på dine ambitioner. Denis Viet har mange års erfaring på det nationale og internationale marked, og du får derfor udover kapital tilført et stort knowhow og blik på, hvilke markeder du kan sætte ind på og derved øge din virksomheds markedsposition. Klik ind her www.solixgroup.com, og læs mere om Denis Viet. På siden kan du også læse mere om de succeser Denis Viet Jacobsen og Solix har opnået gennem tæt samarbejde med de virksomheder, de har investeret i. Du kan blandt andet læse om Denis Viet Jacobsens samarbejde med Cembrit Holding A/S, der i samarbejde med Denis Viet Jacobsen og Solix har øget deres markedsposition markant ved at udvide deres produkter og serviceydelser og andre initiativer. Det har været med til at øge væksten og Cembrit Holding A/S’s markedsposition. Du kan læse mere om samarbejdet og de gode resultater for Cembrit Holdings A/S her www.solixgroup.com.

Få tilført kapital og kompetent knowhow til din virksomhed, så din virksomhed udvikler sig til en stærk spiller på det nationale og det internationale marked med en robust og levedygtig konkurrenceevne. Klik ind her www.solixgroup.com, og kontakt Denis Viet Jacobsen og Solix.