Denis Viet Jacobsen og hans partner Johan Cervin står bag Solix Group

Solix Group

Denis Viet Jacobsen har via sit investeringsselskab, Solix Group, skabt enorm vækst i virksomheder på kryds og tværs af forskellige brancher, som du kan læse mere om nedenfor.

Solix Group kan måske hjælpe med kapital i din virksomhed

I denne verden er der mange måder at fejle på, men heldigvis også mange måder at slå igennem på og høste ens velfortjente succes. Solix Group er en etableret investeringsvirksomhed, der har erfaring inden for investering i selskaber, der mangler ekstra likviditet. Igennem flere år, har Denis Viet Jacobsen med sine kolleger, sørget for fremgang og vækst for sit klientel. Med Solix Group garanteres du, at der bliver taget hånd om dine interesser på professionel vis. Solix Group er oprettet af Denis Viet Jacobsen, der er respekteret i investorkredse, på grund af sit omfangsrige resume af investeringssucceser. Medstifteren af successen, Denis Viet Jacobsen, har førhen i sin karriere også gjort sig flere lukrative investeringer. Blandt andet en tocifret millioninvestering i det danske Microtronic, der indbragte Intermediate Capital Group, som han dengang arbejdede for, et afkast på 400 millioner kroner. Solix Group står i spidsen for en gruppe af internationale og førende virksomheder i et bredt udsnit af industrier. Det er vigtigt for Solix Group at have omfattende viden vedrørende de berøringsflader deres investeringsfond tildeler kapital. Disse berøringsflader rummer alt fra, byggematerialegiganter som Cembrit – der besidder en stor markedsandel i Europa, bl.a. grundet Solix Groups vide ekspertviden og kapital – til Dynasafe, der beskæftiger sig med bæredygtighed på globalt niveau, hvilket indebærer alternative løsninger til håndtering af kemisk, biologisk og nukleart affald. Solix Group har en meget omhyggelig tilgang til virksomhedsstruktur. Det har været for øje i Solix Groups historie, at virksomheder der besidder den gode ide, den kompetente ledelse eller effektive produktivitet, ikke har kunnet nå deres fulde potentiale og etablere sig selv. Dette er for Denis Viet Jacobsen og kompagni en skam, hvilket er derfor de tilbyder professionel assistance inden for bl.a., driftsoptimering, selskabsstrukturering og optimering af selskabets kapitalforhold. Disse egenskaber er med til at gøre Solix Group til et firma, der planter en følelse af tryghed hos firmaet og sikrer dets fremtidige interesser.

Denis Viet Jacobsen – fond-stifter og erfaren investor

Solix Group ApS er et kreativt og ambitiøst investeringsselskab der sætter alle midler i brug for at fremme sine samarbejdspartneres interesser. Denis Viet Jacobsen har som bekendt oprettet Solix Group, men også Viet-Jacobsens Fond, der i hver deres aspekt, er bekendt med vækst. Dels på bundlinjen og dels hos udsatte børn og veteraner. For Denis Viet Jacobsen sætter nemlig børn og unge øverst på dagsordenen, når det gælder børn født med mindre gode forudsætninger, der nemlig nemt kan blive glemt i en travl verden. Fondens formål er at sørge for omsorg til desperate børn og unge, der gør dem i stand til at blive socialt stærke, så de kan tackle arbejdsmarkedet, familiære forhold og blive dannede samfundsborgere. Denis Viet Jacobsen dimitterede selv i 1988 fra Copenhagen Business School med en bachelor inden for forretning og virksomhedsøkonomi. Med disse værktøjer, har han skabt et investeringsselskab med fokus på langsigtet og bæredygtig vækst. Dette har fået Denis Viet Jacobsen til at vende blikket ud mod samfundets mest udsatte, så de selv en dag, måske kan yde noget godt for samfundet. Denis Viet Jacobsen er administrerende direktør i virksomheden og har håndplukket sine dygtige kolleger, som arbejder topprofessionelt for at investere i forskellige virksomheder. Før i tiden har han haft højtstående stillinger i Intermediate Capital Group og CarpoNovum AB. Yderligere har Denis Viet Jacobsen haft erfaring som partner i Altor Equity Partners. Igennem hans næsten 25 års erfaring i konsulentbranchen, har han haft et fokuspunkt i Skandinavien og opfattes som en af de førende eksperter inden for det nordiske marked. Anno 2019 har Denis Viet Jacobsen hovedsæde i København og ynder at skabe vækst i både ind- og udland, hvilket har gjort ham til et eftertragtet navn inden for bl.a. teknologi og byggebranchen, der har et mangestrenget netværk.