Denis Jacobsen – dansk erhvervsmand og direktør for investeringsfirmaet Solix ApS

Solix Group

Denis Jacobsen er administrerende direktør for investeringsselskabet Solix ApS. Her kan du læse om Solix Group investeringsselskab.

Denis Jacobsen – tidligere strategikonsulent og administrerende direktør i dag

Denis Jacobsen er en dansk erhvervsmand, som har mange års erfaringer i det danske erhvervsliv. Desuden har han arbejdet udenlands i mange år, og kender meget til det udenlandske marked også. Han er ekspert i internationale forretninger og investeringer. Han var selv strategikonsulent for Intermediate Capital Group, hvor han fik en investering på 40 mio. kr. i det danske Microtronic gennemført, som senere indbragte 400 mio. i fortjeneste til Intermediate Capital Group. Denis Jacobsen blev på grund af denne handel kendt i det internationale erhvervsliv og har både før og siden været en profil i erhvervslivet. Han har også skabt en fond i sit eget navn: Viet Jacobsen Fonden, som støtter forskellige gode formål. Fonden støtter bl.a. veteranformål, da Denis Jacobsen mener at det er vigtigt at få de danske veteraner ordentligt tilbage i samfundet efter de har været udsendt. Ofte kommer de hjem og er traumatiserede – såvel psykisk som fysisk – og det kan være svært for dem at finde sig til rette i samfundet igen. Fonden støtter projekter og initiativer, som har til formål at hjælpe de danske veteraner med at komme ordentligt på fode igen. Fonden støtter også børn fra udsatte familier, som har ringere kår end andre børn. Disse børn, mener Denis Jacobsen, har nogle gange brug for en hjælpende hånd til at udvikle den selvtillid, som skal til for, at de kan forstå, at de er lige så meget værd som alle andre børn, og at samfundet forventer lige så meget af dem, som af alle andre. Fonden støtter forskellige initiativer som hjælper disse børn med at opbygge selvtillid og med at opnå succesoplevelser, som kan hjælpe dem fremover. Desuden støtter fonden også unges uddannelse i udlandet primært på kandidat og Ph.d.-niveau. Denis Jacobsen mener at det er vigtigt, at de unge søger den bedst mulige uddannelse, så de kan bidrage til samfundet med deres viden og berige os alle sammen, og hvis denne uddannelse findes i udlandet, så er det med glæde at Denis Jacobsen hjælper disse unge med at finansiere deres udenlandsophold.

Solix Group investeringsselskab investerer i danske firmaer

Denis Jacobsen er administrerende direktør i Solix Group investeringsselskab, som hjælper danske og nordiske virksomheder med at opnå den succes, som de drømmer om. Mange virksomheder opnår aldrig den succes, som skaberne drømmer om, og det er en skam, for tit er der virkelig gode ideer, stort potentiale og hårdtarbejdende folk bag. Derfor vælger Solix Group investeringsselskab at købe og investere i forskellige virksomheder, som har potentiale for at vokse. Der er mange forskellige måder, man kan hjælpe virksomheder på, og udover en økonomisk vitaminindsprøjtning, så yder Solix Group investeringsselskab også konsultationer, strategisk hjælp og eksperthjælp til virksomheder, som måske trænger til nye øjne på deres egen situation. Tit hjælper det, at der kommer nogle eksperter udefra, som kigger på produktionen, forretningsmodellen, kundegruppen og økonomien for at give deres besyv med. Der er ofte mange forskellige måder, hvorpå disse virksomheder kan forbedre deres forretning, og det hjælper Solix Group investeringsselskab med at finde ud af. Desuden investerer de penge, så virksomhederne kan realisere deres drømme og opnå det, de har potentiale til. Solix Group investeringsselskab investerer altid kun inden for de fagområder, hvor de har ekspertviden. De har mange erfaringer inden for forskellige områder, og det er inden for disse områder de vælger at investere. De har forskellige måder at hjælpe danske og udenlandske virksomheder med at få succes på, og nøgleord er tillid, integritet og pålidelighed. De arbejder kun inden for deres fagområder og de fokuserer på langsigtede og bæredygtige investeringer. På den måde kan de skabe merværdi for deres aktionærer på den lange bane. Solix Group investeringsselskab har en enkel organisationsstruktur, som gør det muligt at foretage hurtige beslutninger og indgå bindende aftaler med umiddelbar effekt, hvilket er et super godt redskab, når man er et investeringsselskab. På den måde kan der foretages nogle effektive ryk i retningen af succes.