Måltidskasser online – madkasser leveret til husstandens hoveddør

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges har gjort det enkelt at få styr på aftensmaden i hverdagen. Bestil måltidskasser på www.dengrønneasparges.dk. Det er simpelt at få madkasseret levet til døren med deres service.

Den Grønne Asparges tilbyder tre forskellige typer måltidskasser

Få måltidskasser til døren, som du kan bruge til at lave mad fra bunden af. Den Grønne Asparges har udvalgt en række lokale kvalitetsleverandører, hvor ingredienserne i din måltidskasse kommer fra. Der er ikke nogen bindingsperiode. Du hæfter dig ikke for en længere periode, når du benytter dig af denne service. Det har været en skøn sommerferie for de fleste danskere, men nu er det snart tid til at vende tilbage på arbejdet, og børnene starter snart i børnehaven eller skolen igen. Den stressende hverdag er lige om hjørnet. Måltidskasser kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere fremadrettet. Man skal jo stadig have det godt, selvom det er hverdag. Det er en værdi på egen hånd at få lækker hverdagsmad, og måltidskasser fra dengrønneasparges.dk gør dette til en realitet. Lav fristende mad fra bunden af ud fra de tre typer af måltidskasser. Børnene kan også sagtens være med til at forberede maden og derved få udviklet køkkenerfaringer tidligt i livet.

Madkasser med lokale råvarer leveret til hele DK

Den Grønne Asparges tilbyder madkasser leveret til hoveddøren i brofaste Danmark. Vælg mellem madkasser til husstanden med autentiske og rene ingredienser. Lige nu, kan du vælge mellem Slanke-, Inspirations og Familiekassen. Når du ikke skal bruge tid og energi på at handle ind til aftensmaden og købe den i supermarkedet, så sparer du en masse ressourcer i hverdagen, som jo kan bruges på nærvær med familien eller kæresten i stedet for. Den Grønne Asparges tilbyder gratis levering i hele Danmark. Bestil madkasser leveret til hoveddøren allerede i dag.

På dengrønneasparges.dk kan du vælge adskillige lækre måltidskasser, som indeholder ingredienser til 3-4 ugentlige aftensmåltider. Bestil madkasser online, og få dem leveret til døren – altid autentiske og friske ingredienser!