Bestil badevægte og kalibreringslodder til gode priser

Digitalvægten

Digitalvægten er sted nummer et, når det gælder ethvert behov inden for vægte. Du finder bl.a. badevægte, bordvægte, gulvvægte og kalibreringslodder iblandt det kæmpe sortiment. Køb sikkert online, og få hurtig levering.

Badevægt med kropsanalyse? Klik ind på digitalvaegten.dk!

Vil du spare penge på en ny badevægt? Hos digitalvaegten.dk forhandles flere typer badevægte med det til fælles, at de alle er af høj kvalitet. Fragten er endnu en grund til at handle hos digitalvaegten.dk. De tilbyder fri fragt på samtlige produkter og op til 30 års garanti. Kigger du efter en smart badevægt med kropsanalyse? Digitalvægten tilbyder flere typer af anatomiske vægte, der er i stand til at måle din fedtprocent og biologiske alder udover selvfølgelig din vægt. Disse ekstra mål kan være med til at give et mere klart billede af kropssammensætningen. Fedtprocenten kan være mere motiverende at følge, når man er startet med styrketræning og kører i cyklusser op og ned i vægt.

En god badevægt er guld værd, men hos Digitalvægten skal du ikke betale guld og dyre domme. Se de gode tilbud på badevægte online fra Beurer, My Weigh etc.

Præcise kalibreringslodder med DKD-certifikat

Digitalvægten forhandler kalibreringslodder af mest præcise kvalitet. Benyt dem, når der ikke må være tvivl om vægten. Kalibreringslodder fås i flere typer. Køb bl.a. præcisionslodder i stål og forniklet messing. Kalibreringslodder kan fås på 10 kg og helt ned til 1 gram. Webshoppens gratis forsendelse gælder selvfølgelig også på deres sortiment af kalibreringslodder, der kommer med DKD-certifikat, så du kan have fuld tillid til kvaliteten. Har du spørgsmål til vægtlodder? Så finder du flere gode informationer på www.digitalvaegten.dk.

Hvad end du kigger efter badevægte, tællevægte, kalibreringslodder eller andet i branchen, så har Digitalvægten et af landets mest aktuelle udvalg. De gode priser gælder brands som Tanita, Beurer og Adam Equipment, men også flere andre hvor kvaliteten er helt i top. Få svar på yderligere spørgsmål ved at ringe til 50 92 67 28