Renovering af hus og komplet husbyggeri hos Hansen & Larsen i Vestjylland

Hansen & Larsen

Hansen & Larsen er en stor entreprenørvirksomhed i Vestjylland, som kan hjælpe dig med både husbyggeri samt renovering af hus. Læs mere her.

Ansæt de bedste til husbyggeri – Hansen & Larsen

Hansen & Larsen en af de største entreprenørvirksomheder i Vestjylland inden for husbyggeri, byggeri til landbrug samt industrielt byggeri. Søger du en erfaren husbygger til at opføre dit drømmehus fra bunden, så har du den perfekte partner i hansenlarsen.dk. Deres fagområde er meget bredt, og de klarer både murerarbejdet, tømrerarbejdet, vvs-arbejdet etc. Du kan være sikker på, at du er i trygge hænder, hvis du lader husbyggeriet op til dem. De har endda egen tegnestue, så byggetiden for et parcelhus er helt nede på 5-6 måneder, hvilket vist ikke findes hurtigere andre steder! De arbejder med ansvarlige materialer i høj kvalitet, hvilket sikrer dig en moderne bolig, som både er energieffektiv, holdbar og har et godt indeklima. Du vil helt sikkert kunne få opført din drømmebolig, hvis du får dem til at bygge den for dig. Læs mere om husbyggeri på deres egen hjemmeside www.hansenlarsen.dk, hvor du kan høre andre kunders erfaringer.

Renovering af hus med dine ønsker i fokus

Hansen & Larsen kan også klare æstetisk og effektiv renovering af huse, uanset størrelsen eller omfanget. Trænger dit hus til en opfriskning, enten indvendigt eller udvendigt, så vil du kunne kontakte dem for et godt og trygt renoveringsforløb, hvor dine ønsker og drømme bliver sat i højsædet. Der findes mange måder at renovere på, og du kan ofte få bedre udnyttelse af kvadratmeterne ved at foretage nogle ændringer i husets grundplan. Måske er der en væg, der skal rives ned, måske en mur skal bygges op. Facaderenovering kan også virkelig gøre en stor forskel på husets ydre indtryk, hvilket de også klarer med ekspertise. Måske mangler du plads, og skal have en tilbygning til dit allerede eksisterende hus. De har egen tegnestue og vil kunne hjælpe dig med at få skabt din drømme-tilbygning på rekordtid. Læs meget mere om renovering af hus omkring Skjern på deres side.