Online forhandler af skruetvinger og Makita el-værktøj

Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af godt el-værktøj fra mærker som Makita, Festool og Bosch. Skal du bruge noget så simpelt som en god skruetvinge, så kan du selvfølgelig også købe det her.

Holdbare Makita produkter

Dorch & Danola sælger mange forskellige slags el-værktøj fra de bedste mærker som fx Makita. Det er et mærke, som alle professionelle håndværkere kender, og hvis du kigger efter, så arbejder mange professionelle med netop Makita, når det kommer til skruemaskiner, stiksave og den slags. Det er nemlig altid et godt valg, for du kan være sikker på høj kvalitet, stor præcision og super høj styrke. Deres holdbare produkter er alsidige og kan bruges til både lette og tunge opgaver, til arbejde med træ, metal, beton og meget mere, og du kan være sikker på god holdbarhed og super ergonomi. Der er forskellige modeller i butikken, og Makita er bl.a. kendte for deres super skruemaskiner og boremaskine. Med holdbare akku-batterier kan du arbejde under alle forhold med dine el-maskiner, og deres ergonomiske designs gør det komfortabelt for dig under dine arbejdsforhold. Der er mange forskellige gode maskiner til gode priser i butikken.

Billig skruetvinge

Skal du bruge en helt almindelig skruetvinge, så kan du også finde det hos Dorch & Danola, som ikke kun sælger maskiner og el-værktøj, men også et bredt udvalg af håndværktøj. Skruetvinger kan man nærmest ikke få nok af, når man bygger, og de skal komme i mange forskellige størrelser, for det er sådan man arbejde præcist. En skruetvinge gør den ud for en ekstra mand på byggepladsen, for det er sådan du holder emnerne på plads, før du har sat skruer i. Når du skal skrue to stykker træ sammen, så tving dem sammen, så du kan være sikker på at de sidder helt perfekt, før du borer for og skruer. Det er sådan, du kan være sikker på, at du laver præcist arbejde. For hvis du prøver at holde det sammen med den ene hånd og skrue med den anden, så begår du dumheder, det er nærmest helt sikkert.