Alt i varmekilder, såsom en varmepumpe, fra DBVVS

Køb billige varmekilder, du vil få glæde af i mange år, hos DBVVS. DBVVS kan blive din foretrukne forhandler af varmepumper og varmeløsninger, der hjælper dig med at holde varmeregningen så lav som muligt. De mange eftertragtede løsninger på www.dbvvs.dk er nemlig både funktionelle og innovative, sådan at du kan nyde godt af optimal varmeudnyttelse.

Opvarm hjemmets rum med en varmepumpe i høj kvalitet

En varmepumpe fra DBVVS er altid valgt ud fra en række vigtige parametre. Varmepumper hos DBVVS har nemlig altid fokus på kvalitet, miljøvenlighed og priser som alle kan være med på. En varmepumpe er et godt valg til dig, der leder efter en ny varmeløsning og gerne vil kunne spare lidt på varmeregningen. Dette sker, fordi varmepumpen omdanner energien fra luften udenfor til varme, hvilket i mange tilfælde reducerer varmeudgifterne betydeligt. En given boligs energimærke hopper faktisk typisk et trin eller to op, hvis du vælger at installere en varmepumpe. Dette skyldes, at det altså er den udendørs naturlige energi, som omsættes til den varme, der løber gennem dine radiatorer, bliver til din gulvvarme eller fylder din varmtvandsbeholder. I modsætning til olie eller gas benytter en varmepumpe altså bare den el, der holder pumpen i gang, og udleder således heller ingen skadelige partikler i luften.

Det er dog ikke alle boliger, der bare lige sådan ville kunne komme til at nyde godt af en varmepumpe. Installerer du en varmepumpe i en bolig, der ikke er nogenlunde velisoleret, vil det nemlig ofte anbefales at kigge på et pillefyr i stedet. I tilfælde, hvor en bolig har lidt svært ved at holde på varmen, ville en varmepumpe nemlig skulle have arbejdet ekstra hårdt, hvilket slider unødvendigt på pumpen og ligeledes hæver strømomkostninger til niveauer, der kan undgås med et pillefyr. I tilfælde hvor en varmepumpe dog giver mening, er denne mulighed bestemt værd at overveje, hvis du leder efter måder at gå op i både din varmeregning og miljøet på. Hos DBVVS fås varmepumper både i form af luft-til-vand-pumper og luft-til-luft-pumper. Yderligere består sortimentet af alt det tilbehør og udstyr, du kunne have brug for i forbindelse med monteringen af en hvilken som helst form for varmepumpe. Find for eksempel lækre A+++ modeller fra producenten, Langå Comfort. Disse fantastiske varmepumper har, i kraft af deres energimærke, et så lavt energiforbrug som muligt — hvilket både mærkes på varmeregningen og miljøet.

Læs mere om denne model, de mange andre modeller og de fantastiske priser på www.dbvvs.dk.