Studietur til New York eller aktiv skolerejse i Tjekkiet hos Berlin Specialisten

Berlin Specialisten

New York er og forbliver en populær destination – også til årets skolerejse. Vælg Berlin Specialisten, da de har masser af erfaringer med den største by i USA. En anden oplagt rejsemulighed er aktiv studietur til Tjekkiet, du finder info om på www.berlinspecialisten.dk.

New York studietur – en oplevelse for livet

Der er masser af skønne destinationer i Europa, som Berlin Specialisten arrangerer studietur til, men mange klasser er også interesseret i New York – The Big Apple. Denne metropol på USA’s østkyst er en af de mest kendte og besøgte byer i hele verden. Byen, beliggende i staten efter samme navn, byder på masser af oplevelser, der egner sig til en studietur. Tag på studietur til New York med Berlin Specialisten, da de står for billetter og reservationer på selve destinationen samt udarbejdelse af jeres program i samarbejde med jeres ønsker. En New York studietur giver et dybt indblik i et af verdens magtcentrummer. I har mulighed for at komme på virksomhedsbesøg og naturligvis se alle de unikke attraktioner, man finder i den største by i USA. En studietur til New York fra Berlin Specialisten kommer til at blive en uforglemmelig tur, som hele klassen vil huske langt efter, at den er gået i opløsning. Læs mere om studierejser til USA og Europa på berlinspecialisten.dk.

Tjekkiet aktiv skolerejse – Læs mere på www.berlinspecialisten.dk

Tjekkiet er andet end blot Prag. Berlin Specialisten byder på en aktiv skolerejse til Tjekkiet til klassen, der godt kan lide at røre sig. I det nordlige Tjekkiet finder man skøn natur og klippeformationer, som gør det muligt at dyrke mange former for aktiviteter. Hvis det skal være lidt vildt, så vælg en aktiv skolerejse til Tjekkiet, arrangeret af Berlin Specialisten. Deres A+ rejser giver adgang til mange europæiske destinationer, hvor I selv kan sætte jeres præg på rejsepakken. Hver klasse har en unik dynamik, og det skal jeres studierejse naturligvis afspejle. Hvis det er idrætshøjskolen eller lignende, som skal på ferie, så er det netop oplagt med en aktiv skolerejse, som den Berlin Specialisten tilbyder til Tjekkiet. Tag på aktiv skolerejse til Tjekket eller studietur til New York – mere info online på berlinspecialisten.dk.