Opdater garderoben med passende baby- og børnetøj til sæsonen fra Småfolk

Småfolk

Nogle gange glemmer man, hvor hurtigt børn egentligt vokser. Når dit barn derfor trænger til en ny garderobe eller et nyt stykke legetøj, fortjener I selvfølgelig også det bedste. Hos Småfolk sælges produkter som for eksempel badetøj til barn og baby eller baby uldtøj, alt sammen i bedst mulige kvalitet.

Oekotex certificeret badetøj til barn og baby

Sortimentet hos Småfolk spænder bredt, hvilket vil sige at du med sikkerhed kan finde lige præcis det dit barn mangler i garderoben, enten i webshoppen eller hos den fysiske forhandler. I sommermånederne er en populær kategori for eksempel badetøj til barn og baby, hvor du kan finde en fin badedragt eller badebuks til din lille pige eller dreng. Badetøj til barn og baby og alle andre dele af kollektionen fås i fantastisk glade farver, da Småfolk altid forsøger at inspirere børn til en mere kreativ hverdag. Alle produkter hos Småfolk er desuden Oekotex-mærket, og der er derfor ikke brugt nogle farlige midler til at dyrke de materialer, der bruges under produktionen.

Hold din baby varm i vintermånederne med uldtøj

I vintermånederne er det ikke ligefrem badetøjet man rækker ud efter, men nærmere varmt og lækkert baby uldtøj. I kategorien uld, kan du danne dig et overblik over det store sortiment af bodystockings, varmt undertøj eller kyser til både de helt yngste og de lidt ældre. Som altid fås baby uldtøj i glade farver eller fine dyreprints. Kig godt efter og opdag at du blandt andet kan vælge mellem fine sommerfugle, isbjørne eller pingviner i kollektionen af baby uldtøj. Hos Småfolk har de en vision om udelukkende at sælge produkter i god kvalitet. Al bomuld er derfor 100% økologisk, sådan at der ikke er brugt nogle former for giftige tilsætningsstoffer under produktionen af materialerne.

Hvis du står med små børn i hjemmet, har Småfolk garanteret vakt din interesse nu. Ønsker du derfor at vide mere om Småfolk, kan du tage et smut forbi www.smafolk.dk, hvor du også kan undesøge din nærmeste forhandler.