Forkæl din guldklump med en personlig fødselsplakat eller en bamse med navn

Min Egen Verden.dk

Hos Min Egen Verden.dk kan du finde mange forskellige ting med personlige broderier på. Læs her om en personlig fødselsplakat og om bamse med navn.

Sød bamse med navn

Hos Min Egen Verden.dk kan du bestille mange forskellige ting til børn, bl.a. tøjdyr, tøj, håndklæder, hagesmække og andre tekstiler med personlige broderier efter dine ønsker. På den måde kan du give helt personlige gaver. Bl.a. kan du købe en bamse med navn til en god pris. En sød bamse med navn fra butikken broderes på undersiden af poterne med navn og fødselsdato, barnets vægt og højde ved fødslen alt efter ønske, og på den måde bliver bamsen en slags følgesvend, som barnet altid kan vende tilbage til og tænke på, at det er vokset og er blevet ældre. Der er mange forskellige smukke bamser med navn at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige den som passer perfekt til dit barn. Vælg imellem mange flotte design og vælg selv skrifttype samt og barnets fulde navn eller bare fornavnet kan skal skrives. Du kan også selv bestemme og barnets vægt og højde skal broderes.

Fødselsplakat i mange varianter

Min Egen Verden.dk sælger også fødselsplakater i mange forskellige designs, som kan være et minde for livet for barnet. Der er forskellige muligheder, men på en fødselsplakat skrives barnets fulde navn og fødselsdato, og desuden hvor meget barnet vejede og hvor langt det målte ved fødslen. Et eksempel kunne være Mads Madsen 31.01.2019 3500 g 42 cm. Der er mange muligheder, og du kan selv vælge hvor mange detaljer du vil have med på dit barns fødselsplakat. Et eksempel på en flot fødselsplakat er den, hvor hele alfabetet står sort på hvidt, men hvor barnets initialer er røde. I bunden af plakaten under alfabetet står barnets navn skrevet med rødt, dets fødselsdato og dets vægt og mål ved fødslen. Det er virkelig en god gave, for så kan barnet følge med i dets udvikling og det kan lære, at det bliver ældre, større, højere og tungere. Der er mange forskellige søde design.