Find en kedeldragt og flotte termoskjorter hos MASCOT

Mascot

Kataloget med arbejdstøj spænder ganske bredt, når det gælder danske MASCOT. Klikker du ind forbi deres hjemmeside nu om dage, kan du blandt andet glæde dig til et flot udvalg i kategorierne kedeldragt og termoskjorter. I begge er er der fyldt med kvalitetsprodukter, som egner sig godt til en lang og udfordrende arbejdsdag. Præcist hvad det er som gør mærket så oplagt at købe, det kan du læse mere om herunder.

Kedeldragt i gode materialer

En kedeldragt er en klassisk type arbejdstøj, som stadigvæk holder den dag i dag. Det tidløse design er ganske simpelt bare utrolig praktisk ved mange typer fysisk arbejde, og er svært at slå. Samtidig er der sket nye landvindinger inden for kedeldragter, og nye smarte design fra mærker som MASCOT gør bestemt ikke kedeldragten til et mindre godt valg, når man skal købe arbejdstøj. I skrivende stund kan du vælge imellem over 10 forskellige varianter, blandt andet en såkaldt vinter kedeldragt, en kedeldragt med hætte med flere. Det er sådan set bare et spørgsmål om at kigge ind forbi og tage et kig på deres katalog, og finde den kedeldragt som passer bedst til dig.

Termoskjorter

En termoskjorte er et lækkert og behageligt stykke beklædning, som passer perfekt til den kolde del af året herhjemme. Mangler der et par gode termoskjorter i din garderobe med arbejdstøj, er der et perfekt udvalg med termoskjorter hos www.mascot.dk lige nu. Her kan du blandt andet købe termoskjorter med såkaldt CLIMASCOT ® -isolering, der sikrer én imod den værste kulde, på de dage hvor det er ekstra koldt. Er din arbejdsdag særligt krævende af tøjet, kan du desuden også købe ekstra-ekstraslidstærke termoskjorter fra mærket.

Uanset om du skal købe termoskjorter, en ny kedeldragt eller en anden type arbejdsbeklædning, kan kundeservice hos MASCOT helt sikkert hjælpe dig med at vælge den rigtige.