Oplev en positiv effekt på indlæringsevnen hos elever med den rigtige indretning fra SIS by Lekolar

Børns indlæringsevne bliver utrolig påvirket af, hvordan indretning af institutionen ser ud og hvordan den er møbleret. Et godt læringsmiljø giver bedre og gladere elever! Hos SIS by Lekolar finder du et firma, der går utroligt meget op i at skabe det bedste indlæringsmiljø og står altid klar til at hjælpe dig med at indrette din institution.

Skolemøbler der kombinerer smart design med komfort

Tager du et kig ind på deres hjemmeside, sis-as.dk, ser du et kæmpe og flot udvalg af skolemøbler såsom møbler og borde, der giver den bedste komfort. Alle SIS by Lekolars skolemøbler er specielt designet til at kunne tilpasse sig efter forskellige aldersgrupper, størrelser af elever og rum, samtidigt med at de er fremstillet i et praktisk og smart design, der gør dem nemme at flytte rundt på. I en skole skal ting nemlig bruges. Derfor er alle deres skolemøbler lavet i ekstra solidt materiale, så det kan stå imod og holde til mere end normale møbler, som man har derhjemme. Så står du og skal bruge skolemøbler til en hel skole eller blot et par klasser, så er du kommet til det helt rigtige sted. For SIS by Lekolar tilbyder nemlig større konceptsalg med rådgivning, samt et gratis møde med indretningsarkitekter og opsætning af skolemøbler på uddannelsesstedet. Så tøv endelig ikke med at kigge ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan lade dig inspirere og booke et personligt møde.

Undgå unødvendigt rod med garderobesystemer

Mange børn medfører meget tøj, hvilket alle ved, kan blive noget af et rod. Derfor er det enormt vigtigt at have nogle gode garderobesystemer på din institution, hvor eleverne kan opbevare deres ting og tøj. SIS by Lekolar tilbyder garderobesystemer, som kan skræddersyes lige til dine behov, og mulighederne er uendelige. Med SIS by Lekolars garderobesystemer er du sikker på at få et lækkert og fleksibelt system, der opfylder alle de krav og behov, som du ønsker. SIS by Lekolar har bl.a. garderobesystemer som består af en modulopbygget serie, således at du selv kan indrette med forskellige hylder, moduller og knager. Denne frihed gør, at du selv kan skabe sammenhæng med de forskellige garderobesystemer, i indretningen på tværs af rum, og dermed også skabe forskellige funktioner. Så skynd dig at tage et smut forbi hjemmeside, og bliv inspireret, så du selv kan komme i gang med at indrette med de smarte garderobesystemer på den bedst mulige måde for dig.