Tag forbi Helbos Living hvis du vil have Meraki sæbe og Nicolas Vahé salt

Helbos Living

Du bør altid have det helt rigtige i hjemmet, så du er sikker på at har alt du skal bruge i køkken, såvel som badeværelse. Hos Helbos Living kan du finde Meraki sæbe, både håndsæbe, kropssæbe og opvaskesæbe. De har desuden også Nicolas Vahé salt, i blandt andre krydderier, olier og lignende.

Få din Meraki sæbe Linen Dew eller Northern Dawn

Kan du godt lide at tage et varmt bad, med lækre dufte om morgenen? Hvorfor så ikke forkæle dig selv, med Meraki sæbe fra Helbos Living. Det er sæbe, der kommer i masse forskellige dufte. Du kan desuden også finde Meraki sæbe til hånd og opvask. Du kan derfor få en hel serie, i samme mærke. De har flere forskellige dufte, så du kan vælge den, eller dem, du bedst kan lide. Meraki sæbe kan blandt andet fås med Linen dew, der er lavet med ekstrakt af blåbær, brændenælder og aloe vera. Er du mere til persille og gulerod, så er Meraki sæbe Northern dawn det rette valg. Du kan finde ud af meget mere information om Meraki sæbe, hvis du tager ind forbi www.helbos-living.dk.

Lav lækker mad med Nicolas Vahé salt

Der er noget fantastisk, ved at stå og lave mad, med udsøgte krydderier i høj kvalitet. Hos Helbos Living kan du finde Nicolas Vahé salt, der netop er dette. Hvis du elsker gode krydderier, så bør du bruge Nicolas Vahé salt. Det er havsalt af bedste kvalitet, og vil desuden gå godt med alt det andet krydderi fra Nicolas Vahé. Det lækre Nicolas Vahé salt kommer i forskellige variationer, så du kan få alt fra havsalt, til salt med karry og kokos. Nicolas Vahé salt kommer desuden i en praktisk kværn, til den rette dosering. Mangler du andre krydderier, kan du være sikker på, at det kommer i den bedste kvalitet fra Nicolas Vahé. Hvis du vil købe Nicolas Vahé salt, så bør du tage ind forbi www.helbos-living.dk. Her kan du også finde mange andre krydderier.