Find et bredt udvalg af interiør i topkvalitet på www.firstfloorcph.dk

Hos First Floor Copenhagen har man specialiseret sig i at designe og producere sofaborde i stål, og ikke mindst New Yorker døre og New Yorker vægge. De to sidste er muligvis hvad designervirksomheden er mest kendt for lige nu, men det skal bestemt ikke hedde sig, at deres katalog med sofaborde i stål og lignende boligartikler ikke også har rigtig meget at byde på. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Få mere lys i lejligheden med en New Yorker dør

Drømmer du om mere lys i lejligheden eller din villa? Så er New Yorker døre som dem man finder i kataloget hos www.firstfloorcph.dk det helt rette valg. Præcist lige som man kender det fra moderne New Yorker lejligheder, lader en New Yorker takket være glasruderne lyset strømme fra det ene rum til det andet, men giver stadigvæk muligheden for at lukke af imellem de to, f.eks. når man laver mad i køkkenet eller lignende. Udover funktionaliteten ved en New Yorker dør, er der også tale om en utrolig smuk løsning, ikke mindst når man sætter en af de flotte modeller fra First Floor Copenhagen op, hvor der lige nu er flere unikke muligheder man kan vælge imellem.

Sofaborde i stål i høj kvalitet

New Yorker døre er i øvrigt ikke det eneste man finder i kataloget fra First Floor Copenhagen lige nu. Du kan også glæde dig til at kigge en række forskellige typer interiør til boligen, hvor de lige nu blandt andet præsenterer et smukt udvalg af sofaborde i stål. Deres sofaborde i stål er ligesom New Yorker døre og New Yorker vægge fra kataloget smukt designede boligartikler, der samtidig holder et så højt niveau af kvalitet, at man roligt kan regne med at kunne have glæde af sit nye sofabord i stål i mange år frem.