Musikhøjskole og sang højskole med tid til fordybelse

Musik og Teaterhøjskolen

Musik og Teaterhøjskolen er den helt rigtige højskole hvis du har en brændende passion for enten sang eller / og musik, og gerne vil have mulighed for at kunne fordybe dig endnu mere i musikken end hidtil. Samtidig vil skolen være med til at danne rammerne for en masse små og store oplevelser, både i undervisningen samt når man har fri. Vil du vide mere om skolens funktion som både musikhøjskole og sang højskole, så læs videre i artiklen herunder.

Musik og Teaterhøjskolen – En musikhøjskole, hvor dine drømme bliver til virkelighed

Drømmer du om at komme på musikhøjskole, og få forbedret dine egenskaber inden for musikken, samtidig med at du får en masse skønne oplevelser i selskab med spændende mennesker der deler din hobby? Så er www.musikogteater.dk stedet hvor drømmene bliver til virkelighed. På denne musikhøjskole er man én af de mest succesfulde i landet, og mange musikanter har været forbi skolen i tidens løb. Der vil både være praktisk undervisning på skolen samt teoretisk, og måske allervigtigst sættes der masser af tid af til at spille en masse musik på den sønderjyske musikhøjskole.

Sang højskole – Træn din stemme

Er det specifikt sang som tiltrækker dig inden for musik? Så er der også en sanglinje på skolen. På sang højskole vil mange ligeledes have masser af tid til at forbedre sig og blive bedre, under hyggelige og trygge rammer, sammen med andre personer som deler ens hobby.

Uanset om man besøger Musik og Teaterhøjskolen for at gå på sang højskole, musikhøjskole eller én af de andre spændende linjer som dans eller lydproduktion, kan man godt forberede sig på at der også vil være en masse gode oplevelser der venter uden for skoletiden, som vil være med til at gøre opholdet til noget helt særligt.