Forbedre dine evner indenfor forskellige former for musik på Musik og Teaterskolen

Musik og Teaterhøjskolen

Mød spænende mennesker på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund, hvor du ikke bare kan forvente kompetent undervisning i alt fra musik og lyd til teater og dans, men også oplevelser, der varer for livet. Hvis du er parat til at arbejde for sagen, og leder efter enten en musik højskole eller en sang højskole, er denne det rigtige valg for dig.

Fordyb dig i musik på højskoleophold

Der er mange facetter af musikken, som er værd at udforske, men på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund får lov til at vælge præcis den, der interesserer dig. Når du leder efter en musik højskole, bør du have i mente, at Musik og Teaterhøjskole blev kåret til Danmarks Bedste Musikhøjskole 2015, med rigtig god grund. Som musik højskole er den interessant fordi, du ikke bare fordyber dig i musikken rent praktisk, men også historisk og teoretisk. En musik højskole skal kunne rumme mange forskellige mennesker og interesser, hvilket er hvorfor Musik og Teaterhøjskolen har undervisning i en lang række både praktiske og teoretiske fag.

Lær at bruge din stemme på sang højskole

Musik og Teaterhøjskole tager imod alle, der interesserer sig for musik — lige gyldigt niveau. Leder du for eksempel efter en sang højskole som nybegynder, kan højskolen i Toftlund sagtens hjælpe dig ud fra dit udgangspunkt. Som musik og sang højskole, har Musik og Teaterhøjskole mange forudsætninger — og ønsker — om at hjælpe dig mod dit drømmemål. Musiklinjen holder til i musikhuset, og har derfor fantastiske faciliteter og professionelle studier til rådighed. Når du skal vælge musik og sang højskole bør Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund derfor stå øverst på listen! Mød spændende mennesker med lignende interesser på en musik og sang højskole, og opdag samtidigt, hvad det vil sige at stå sammen som musikere om en koncert eller en turné.

Hvis du har lyst til at udfordre dig selv og dine interesser, bør du besøge www.musikogteater.dk, hvor du kan læse mere eller booke en uforpligtende rundvisning på højskolen i Toftlund.