Stort udvalg af te og tekrus online

teahouse er hjemstedet for alle dem, der har en passion for te. Du kan købe tekrus og te i alle afskygninger. Kig ind på teahouse.dk for at læse mere.

 

Tekrus

teahouse sælger mange forskellige tekrus. Du kan hos teahouse købe tekrus i sorte, hvide eller grå porcelænsfarver, men du kan også købe tekrus i mere udfordrende pangfarver. Alle de tekrus, der sælges hos teahouse, er af enten kinesisk eller japansk keramik, som både giver et flot design og en flot glans, samt holder godt på varmen, så du slipper for at drikke kold te. Du kan også få tekopper, der er varmeisoleret, dvs. at der i kanten af tekruset er en luftlomme hele vejen rundt der gør, at varmen fra teen opvarmer luften i stedet for at opvarme tekruset uden på.

 

teahouse

teahouse er nirvana for alle te-passionerede i Danmark. Du kan hos teahouse købe te og tilbehør til te i alle afskygninger – der er slet ingen grænser for, hvad du kan få. Du kan hos teahouse blandt andet købe grøn te eller andet te med bær- eller frugtsmag. Du kan også købe service som tepotter eller tekrus hos teahouse. Du kan købe tepotter i støbejern eller i keramik, og du kan købe tekrus i fint japansk keramik med flotte farver – alt sammen hos teahouse. teahouses hjemmeside hedder teahouse.dk, og her kan du læse meget mere om te og teahouse.

 

Te

Te er noget, langt de fleste danskere kan lide. Te er en meget traditionsbunden drikke og har tidligere i verdenshistorien ledt til store oprør. Det, der startede den amerikanske uafhængighedskrig, var den såkaldte te-bevægelse. I en amerikansk havneby smed man simpelthen te i vandet for at sænke det britiske imperium, idet teen var deres største handelsvare. Te er altså noget, der er bundet i vores kultur og vores historie. Derfor er det vigtigt for teahouse.dk at sælge den helt rette te, og det er du også garanteret, hvis du handler hos teahouse.

For teahouse er te ikke bare te – te er en traditions- og kulturrig drik, som prises højt overalt i verden. Du kan hos teahouse købe alt indenfor te og du kan endda købe service som fx tekrus.