Møbler såsom vitrineskabe og spiseborde

hoejgaardbrugskunst.dk Hjgaard

Når man skal indrette sin bolig og gerne vil nå frem til den helt rigtige stil, kan møbler som vitrineskabe og spiseborde være en rigtig god måde at skabe det udtryk, der passer ind i den enkelte bolig. Det er møbler, der optager en del plads, men af samme grund kan de også være utrolig bærende for boligens stil.

 

Vitrineskabe findes i et væld af designs

Vitrineskabe har naturligvis den utrolig praktiske funktion i deres gode muligheder for opbevaring af service, vaser eller lignende. Samtidig findes de i mange forskellige designs, hvilket giver mulighed for både at gå efter det mere rene og tidsløse look, en klassisk stemning eller et moderne præg på boligen. Man får altså, kort sagt, mulighed for at kombinere det praktiske formål med udsmykningen af stuen eller køkkenet. Overvej også hvad der skal udstilles i vitrineskabet, så man får det bedste samspil. Da vitrineskabe netop findes i så mange afskygninger, er det vigtigt at overveje hvilken stil boligen har, så vitrineskabet ikke kommer til at skille sig ud fra resten af indretningen.    

Spiseborde kan både være funktionelle og flotte

Spisebordet er nok det mest centrale punkt i køkkenet, hvorfor det naturligvis har en meget praktisk funktion. Derfor skal valg af spiseborde naturligvis passe til det behov, der er i det enkelte hjem. Da det netop fylder så meget, bør man også overveje at gøre det til hjertet i køkkenet og bærende for hele køkkenets udtryk i flot samspil med køkkenets øvrige elementer. Spiseborde fås i flere stilarter, hvilket giver god mulighed for at finde en stil, der passer godt ind i ethvert køkken. Stilen kan være bombastisk og tung, hvilket kan være oplagt til store køkkener, hvor der er god plads eller stilen kan være mere let og luftig, hvilket er oplagt til mindre køkkener. Overvej også farven og træsorten på spisebordet – sørg for at det stemmer godt overens med køkkenlåger og køkkenbord.