Va Bene køkken og andre køkkener findes hos Designa.dk

Se hjemmesiden www.designa.dk hvor du kan finde mange forskellige køkkener og andre møbelprodukter.

Køkkener fra Designa

Køkkener er et af de vigtigste rum i de fleste hjem, og det er derfor også vigtigt at man føler dig tilpas i dem. Hvis man bruger flere timer i køkkenet om dagen, er det godt at man har det godt i dem. Du kan finde mange forskellige typer køkkener, og andre møbelprodukter hos Designa.dk. Køkkener fra Designa er lavet med inspiration fra de skandinaviske design, men med fortolkning på nye og spændende måder. Deres forskellige designs i køkkener giver dig chancen, for at finde et køkken design, der falder i din smag.

Designa har produceret køkkener siden 2000, som er det de er mest kendt for. De producerer dog også andre møbler, inden for både bad, garderober og køkken. Det meste af Designas møbler bliver produceret i deres egne fabrikker i Midtjylland.

Va Bene køkken

Med inspiration fra skandinavisk design, der er udviklet på nye og spændende måder, har Designa.dk fundet frem til forskellige designs. Blandt andet har de Va Bene køkken, som er et flot design med inspiration fra den italienske stil. Med et Va Bene køkken får du et simpelt design, med stramme og skarpe linjer. Hvis du gerne vil føle dig tilpas i dit køkken, og ønsker en italiensk stil, er et Va Bene køkken det helt rigtige valg for dig. Du kan med Va Bene køkken få et enkelt køkken, der er lyst og medgørligt, hvilket er en god detalje, hvis du bruger meget tid i køkkenet.

Designa har eksisteret siden 1992, hvor de producerede møbler. Siden 2000 har de lavet køkkener, og producerer nu køkken, bad og garderobe. Alle deres produkter bliver produceret i Kjellerup i Midtjylland.
Søger du et Va Bene køkken, eller andre køkkendesign, så se hjemmesiden www.designa.dk.