Sammensæt et hold af kollegaer til romsmagning

Romeriet

Elsker du rom og har du lyst til romsmagning, hvor du kan sammensætte et hold af kollegaer til en fælles smagsoplevelse i rom’ens fantastiske univers, så er ROMeriet, de rette at kontakte. Besøg dem her www.romeriet-webshop.dkog læs mere om deres skønne arrangementer.

ROMeriet

ROMeriet er en skøn online shop, som har gjort en dyd ud af at samle de bedste rom fra hele verden. På deres shop finder du blandt andet en kategori med engelsk rom. Engelsk rom er en dejlig sød og halvtør rom, som fremstilles på melasse. Engelsk rom destilleres på pot still-metoden og har et højt indhold af ester, hvilket giver den halvtørre og søde aroma. En højdespringer inden for engelsk rom får du blandt andet med Juan-Santos-21, som er dejlig blød og mild på tungen. Den har en mild smag af karamel og små hints af mandel og kanel. Selve farven er gylden kobber, som er en fryd i sig selv. Klik her www.romeriet-webshop.dkog find den skønne rom fra Juan-Santos.

ROMeriet tilbyder at sammensætte en romsmagning til dig

Har du en flok venner eller kollegaer, som også elsker rom, så tilbyder ROMeriet at sammensætte et spændende udvalg af smagsprøver, så I kan udvide jeres viden om rom. Deres romsmagning er en fantastisk oplevelse, hvor du får mulighed for at smage 8 til 9 forskellige rom, samtidig med at du får en masse viden om rom’ens historie og fremstillingsmetoder. Der skal være minimum 10 personer og romsmagningen afholdes i deres lokaler. Hvis I ønsker at være i egne lokaler, så kan det også aftales. Klik her www.romeriet-webshop.dkog bestil en romsmagning, så I kan få en skøn eftermiddag i selskab med de bedste rom.

Få en skøn oplevelse med romsmagning. Besøg Romeriet her www.romeriet-webshop.dkog få dem til at sammensætte en spændende udvalg af rom.