Plissé Copenhagen armbånd og Nué Notes tøj

simpleliving.design Simple Living

Plissé Copenhagen armbånd og tøj fra Nué Notes er tilbehør og designs, som er værd at tage et kig på hvis man gerne vil have et alsidigt klædeskab med gode, solide mærker i unikke designs. Unikheden i designsene fra begge mærker giver gode muligheder for at skille sig ud på en god måde.

Unikke Plissé Copenhagen armbånd

Smykkerne Plissé Copenhagen armbånd kan fås i både de mere enkle, men særprægede designs til armbånd med mere farve og spræl. For de mere enkle udgaver af Plissé Copenhagen armbånd er det vedhænget i mange forskellige og spændende farver og motiver, der er blikfanget for armbåndet. Dermed får dette smykke et elegant, enkelt men samtidig særpræget udtryk og design. Plissé Copenhagen armbånd findes desuden i designs hvor selve armbåndet er tykkere og mere farverig eller har mere mønster. Her vil hele armbåndet være blikfanget. De mange forskellige muligheder inden for farve og design giver rig mulighed for at finde et Plissé Copenhagen armbånd, der passer til ens smag og til ens behov i forhold til fx outfit.

Lækkert design fra Nué Notes

Tøjmærket Nué Notes har danske rødder og tilbyder lækkert design til den modebevidste kvinde. Udvalget af tøj fra Nué Notes er over tid vokset til i dag at inkludere fantastiske og feminine designs inden for kjoler, nederdele, skjorter og meget mere. Tøjet har et skandinavisk look og giver en lækker fornemmelse af luksus. Det er især værd at tage et kig på kollektionen Lovechild 1979. Designertøjet fra Nué Notes er med sine mange, lækre farver, mønstre og designs det oplagte hverdagstøj og da der findes et stort udvalg i dette tøjmærke, kan man uden tvivl finde flere forskellige outfits, der gør at man vil føle sig lækkert påklædt i hverdagen. Hos mærket Nué Notes arbejder man med materialerne silke, bomuld, læder og uld – alle materialer, der egner sig godt til et hverdagsoutfit.