Hundetrimmere til alle racer

Thordal

Har du en hund eller hest som trænger til at blive klippet engang imellem? Ja, så er webshoppen Thordal-Christensen stedet at besøge. Der er et udvalg af hundetrimmere til alle hunderacer og kraftige heste klippemaskiner.

Heininger

Det behøver ikke nødvendigvis at være et problem, når hunden skal klipper derhjemme. Med en hårklipper fra Heininger kan du hurtigt få klipper din hund med et godt resultat hver gang. Heininger er schweizisk produceret og kendetegnet ved at være i en meget høj kvalitet. Der er kælet for detaljerne og funktionaliteten er i top, så alle kan bruge hårklipperne uden at være professionelle. Derudover er klippeskærene selvfølgelig udskiftelige og kan justerbare, så de passer til alle hunderacer. Hvilket også gør Heininger til det perfekte valg, hvis du arbejder professionelt med hundeklipning. Du kan naturligvis bestille trimmerne direkte fra webshoppen, og har du spørgsmål står ejeren Lars Thordal-Christensen klar til at hjælpe dig. 

Heiniger hesteklippere

Det er ikke kun hårklippere til hunde som du finder hos Thordal-Christensen. Der er også hesteklippere fra den kvalitetsbehæftede producent Heiniger. Der er hårtrimmere til det mest genstridige hår som kan indstilles til lige den længde du ønsker. Derudover er det også fælles for alle Heiniger hesteklippere, at de altid har de skarpeste skær. Netop så din hest ikke føler ubehag eller får revet i håret, når du klipper den. Det betyder også, at du kan få ordnet klipningen uden at skulle bruge unødvendig tid på at filtre hestens hår helt ud.

Når det drejer sig om udvalget af hesteklippere fra Heiniger kan du vælge mellem en række forskellige hesteklippere. Det gælder både med og uden ledning. Desuden kan du også vælge at købe dem med en opladestation, hvis du hyppigt klipper heste eller har det som erhverv. Er du i tvivl om, hvilken hesteklipper du skal vælge er det du meget velkommen til at kontakte Lars Thordal-Christensen. Han ejer webshoppen og kan svare på alle dine spørgsmål.