Professionelle tilbud på PIM systemer

Perfion

Er du på udkig efter professionelt Product Information Management (PIM), så er Perfion de rette at kontakte. Besøg dem her på deres informative hjemmeside www.perfion.dk og find deres professionelle tilbud på Product Information Management.

 

Product Information Management

Perfion er en virksomhed, der arbejder med at udvikle Product Information Management til multi channel marketing. Hos Perfion har de samlet de bedste udviklere inden for Product Information Management, hvilket skinner tydeligt igennem i deres løsning til Product Information Management. Det der gør deres Product Information Management super godt er, at Perfion har samlet et tværfagligt hold af systemudviklere og folk med erfaringer med multi channel marketing. Du vil derfor opleve at deres Product Information Management ikke bare er et godt IT-redskab, men det har også en funktion, der forholder sig til hverdagen med multi channel marketing. Klik ind her på deres professionelle hjemmeside www.perfoion.dkog læs mere om deres Product Information Management.

Product Information Management (PIM) i praksis

Product Information Management (PIM) er et system, der kan integrere alle dine forskellige dataprogrammer under et system. Med Product Information Management (PIM) får du mulighed for at arbejde i alle dine eksisterende programmer med den forskel, at dine data bliver nemmere at gå til. Du kan for eksempel med Product Information Management opdatere din prisliste på en super nem måde, hvor du kun behøver at opdatere prislisten et sted og derefter opdateres det automatisk i dine andre systemer. Klik ind her på linket www.perfion.dkog læs mere om de store fordele ved Product Information Management (PIM).

Har du spørgsmål til Product Information Management, så kontakt endelig Perfion. Du finder deres kontaktoplysninger her på linket www.perfion.dk.

Oplev en professionel løsning med Product Information Management (PIM) fra Perfion. Besøg dem her på linket www.perfion.dkog se deres professionelle løsning inden for Product Information Management med det samme.