Find cykler til piger og resten af familien hos Føtex

Du kan finde de pigecykler der passer til dine piger hos Føtex, som også kan tilbyde cykler til drenge, mænd og kvinder.

Mountainbikes

Når du skal ud at cykle i naturen, er mountainbikes det helt rigtige valg for dig, da de er bygget til hårdere og vildere terræn end en bycykel eller racer. Mountainbikes er den ultimative løsning for dem, der ønsker at have en mere naturskøn oplevelse, når de er ude at cykle. Du har flere muligheder med mountainbikes end med en anden cykel, som har lettere ved at gå i stykker. Du kan også bruge din mountainbike til en tur i byen, hvis du skal handle ind, eller hvad du ellers skal. Der findes forskellige typer mountainbikes du kan vælge hos Føtex, som giver dig mulighed for at komme i gang med at cykle. Om du er ude at cykle en hyggelig tur eller tager en tur på mountainbikes ruter, vil du kunne nyde din cykeltur, med et valg du selv har lavet.
Du kan vælge din nye mountainbike hos Føtex.

Pigecykler

Med pigecykler kan dine piger komme ud at cykle, med en cykel der passer helt til dem. Med pigecykler kan dine piger tage over til deres veninder, uden at du skal køre dem og hente dem igen. De kan komme hurtigere hen til dem, frem for at gå, samtidigt med at de får motion. De kan også bruge deres pigecykler når de skal i skole, så de kan få rørt sig om morgenen, hvilket giver bedre koncentration. Du kan finde et bredt udvalg af forskellige pigecykler hos Føtex, hvor du kan finde pigecykler til flere aldre. De forskellige typer gør det muligt for dig, at finde det der passer beds til dine piger, så de vil nyde at bruge deres cykel og vise den frem til deres venner.