Herregårdsplanker der passer i dit hjem

Hvis det er herregårdsplanker du gerne vil have i dit hjem, så tag ind forbi www.billigetraegulve.dk, og find de former for herregårdsplanker der passer bedst ind i dit hjem.

 

Plankegulve

Du kan finde forskellige plankegulve til hjemmet, der kan tilføje et naturligt og friskt udseende i dit hjem. Hos Billigetrægulve.dk kan du finde forskellige typer plankegulve, både lyse og mørke. De har et stort udvalg i forskellige plankegulve, der kan tilføje noget nyt i dit hjem. De plankegulve du kan finde på Billigetrægulve.dk er enten massive eller lamelopbygget. Alle plankegulve har faset kanter, så hver kant er fremhævet. Med de unikke overfladebehandlinger og forskellige træsorter, kan du med stor sandsynlighed finde frem, til lige det du søger efter.
Hvis du er i tvivl om noget, eller har nogle spørgsmål til Billigetrægulve.dk, kan du kontakte dem. De vil med glæde være behjælpelige og vejlede dig, så du kan finde præcis det du leder efter.
Hvis du meget gerne vil have plankegulve i hele huset, eller enkelte rum, kan du tage ind forbi www.billigetraegulve.dk, hvor de har forskellige typer og sorter.

 

Herregårdsplanker

Du kan få et meget moderne look i dit hjem, ved at have herregårdsplanker, som er den helt nye trend inden for gulve. De ekstra brede herregårdsplanker, de er på 23 cm, kan skabe et helt unikt hjem. Da Billigetrægulve.dk har håndsorteret de forskellige herregårdsplanker, får du et helt unikt gulv, som ingen andre har. Der er brugt forskellige træsorter til herregårdsplanker, som eg og ask, med overfladebehandling i enten olie eller lak.

Du kan kontakte Billigetrægulve.dk med de spørgsmål du eventuelt måtte have. De vil meget gerne være behjælpelige og vejlede dig, så du kan finde frem til det du søger efter.